Нашата мисия

 

Емоционалните измерения на загубата на близък човек, без значение дали член на семейството ни, приятел, партньор или което и да е човешко същество са дълбоки и толкова болезнени.

Когато подобно травмиращо събитие се случи в чужда държава към чувството на загуба се прибавя и огромно неудобство.

Бихме искали да приемете нашите съболезнования и да бъдете напълно сигурни, че основният приоритет на Икстрийм кеар е да Ви изведе от неудобството и да Ви предложи изненадващо бързо решение.

Икстрийм кеар ЕООД е компания, предлагаща услугата репатрация на тленни останки. За разлика от типичните погребални агенции, които се съсредоточават върху други дейности ние сме съсредоточени единствено върху репатрацията. Това ни дава увереност, че сме най-добрите в тази специфична област.

Работната ни етика не ни позволява дори най-малките компромиси с качеството на услугите ни. Гордеем с професионализма си при репатрирането на тленни останки от и до всяка възможна дестинация на планетата.

За нас е важно не само да организираме репатрирането на тленните останки на починал Ваш близък човек, но да предложим заедно с това и пакет услуги, фокусирани върху грижата за членовете на опечаленото семейство и по този начин да Ви покажем разбирането и загрижеността си.

На разположение сме 24 часа в денонощието, за да Ви предложим бързо, уважително, интелигентно и професионално решение.

Ние говорим Вашия език и полагаме най-голяма грижа!